Lütfiye-Celal Doğan Tural Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren eğitim ortamı oluşturmaktır.

Misyon: Geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak.

Başarılar: Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Açılmış Olup hizmet vermektedir.

Saatler: 07:30-12:30 sahahçı öğrencilerin giriş ve çıkışları 12:30:17:30 öğlenci öğrencilerin giriş ve çıkışları
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://turalanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karacaahmet Mh. 38055 Nolu Sk. No6 Şehitkamil Olcay Külah İlköğretim Okulu Yanı

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - KARACAAHMET MAHALLESİVE ONAT KUTLAR MAHALLESİ KESİŞİM NOKTASINDA OLUP YENİ YERLEŞİM BÖLGESİNDE YER ALMAKTADIR

Ulaşım ŞEHİTKAMİL OTOGAR YOLU ÜZERİNDE ÇEVRE YOLUN KENARINDA BELEDİYE VE HALK OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km